Vmware Vsphere چیست؟

Vmware Vsphere چیست؟

Vsphere مکانیزمی است که اساس هدایت صنعت مجازی سازی در جهان می باشد و به کاربر توانایی زیادی در شبیه سازی نرم افزار شبکه و دیتا سنتر را در عین سادگی می دهد. در مجازی سازی Vsphere، دیتا همیشه در دسترس بوده(Always On Power) و سازگاری بی نظیری در هدایت دیتاسنتر و سرورهای شما را خواهد داشت. که این باعث کاهش هزینه ها و افزایش مدت زمان در سرویس بودن (Uptime) و باعث سادگی در راه اندازی دیتاسنتر و شبکه سازمانی می گردد. در نگاه Vmware Vsphere چیست؟ هدف مجازی سازی نرم افزارهای حال وآینده و کمک به صنعت برنامه نویسی می باشد.

 چگونه Vsphere به ما کمک می کند؟ به نظر میرسد این مورد را باید درچند مرحله دنبال کنیم.

  1.  مجازی سازی نرم افزار به راحتی: ایجاد محیط بهینه شده در زمینه کارایی و دسترس پذیری به کاربر (در مقیاس کوچکتر) توانایی مجازی سازی نرم افزار در مقیاس های بزرگتر و پیچیده را می دهد.
  2.  سهولت در مدیریت مجازی سازی دیتا سنتر: مدیریت ابزارها, فایلهای به اشتراک گذاری شده, گسترش و مهاجرت از سرور فیزیکی به سرور مجازی با قدرت پایداری و سهولت در کنترل ابزارها بوجود می آید.
  3.  مهاجرت و نگهداری دیتا سنتر: توانمندی در پایدار بودن و بدون بوجود آمدن مدت زمان از کار افتادگی(Downtime) در زمان مهاجرت و نگهداری بدون مدت زمان از کار افتادگی (Zero Downtime Applications)
  4.  هدایت سیستم ذخیره سازی شما در محیط مجازی: سادگی در ادقام سیستم ذخیره سازی جهت به کار گیری به عنوان سیستم مرکزی باعث افزایش کارایی و امنیت بالای داده ها میگردد.

جهت سهولت به کارگیری اصطلاحات مجازی سازی دیکشنری در زیر قرار داده ایم تا شما عزیزان در صوت نیاز از آن استفاده کنید و مبحث Vmware Vsphere چیست؟ را به بهترین نحو ممکن فرا بگیرید.

Vmware Vsphere Hypervisor Architecture : هسته مرکزی که باعث افزایش قدرت مانور نرم افزار در محیط مجازی و در لایه کارایی شده و به گروهی از ماشینهای مجازی امکان به اشتراک گذاری منابع سخت افزاری با کارایی بالا را می دهد.

Vmware Vsphere Symmetric Multiple Processing : به ما این امکان را می دهد که در محیط مجازی بتوانیم از 128 Virtual Cpu استفاده کنیم . در واقع باعث افزایش توانمندی در ایجاد Virtual Cpu می شود.

(Virtual Machine File System(VMFS : به ماشینهای مجازی امکان دسترسی به سیستم ذخیره سازی به اشتراک گذاری شده (Fiber) و همچنین هارد محلی جهت دسترسی و فعال کردن قابلیتی به نام Vmware Vsphere Storage Vmotion می باشد.

Vmware Vsphere Storage APIs : سازگاری و توانایی ادقام با سیستم محافظت دیتای محصولات دیگر می باشد که باعث ایجاد توانایی دیسک گروه می شود.

Vmware Vsphere Thin Provisioning : توانمندی در سیستم ذخیره سازی هوشمند به روش به اشتراک گذاری شده می باشد که به مرکز IT اجازه دسترسی به دیسکها را بدون نیاز به فضای اختصاص داده شده می دهد تا مجموعه وقت کافی جهت افزایش فضای دیسک داشته باشد.

Vmware Vsphere Vmotion : امکان مهاجرت آنلاین بین سرورها و Virtual Switch بدون بوجود آمدن مدت زمان ازکار افتادگی حتی برای چند ثانیه شده و باعث عدم از کار افتادگی سرویسهای 24 ساعته می شود.

Vmware Vsphere Storage Vmotion : فعال سازی امکان مهاجرت دیسک مجازی بدون جلوگیری از توقف سرویس و عدم نیاز به مدت زمان توقف سرویس جهت پیکربندی می باشد

Vmware Vsphere High Availability : در صورت از کار افتادگی سرور اولیه کمتر از یک دقیقه تمامی سرویس ها و سیستم عامل از طریق سرور ثانویه به مدار باز خواهد گشت.

Vmware Vsphere Fault Tolerance : اجازه دسترسی به سرویس بدون قطعی در صورت از کار افتادن سرور به دلیل منابع سخت افزاری را می دهد و این امر بدون از دست دادن دیتا و مدت زمان از کار افتادگی بوده و همچنین توانایی پشتیبانی از  4vCpu را دارا می باشد.

Vmware Vsphere Data Protection : سیستم پشتیبان و محافظت از دیتا می باشد که به کمک شرکت EMC عرضه شده که امکان پشتیبان گیری به روش کپی برابر اصل و قابلیت بازگردانی بسیار بالا (استفاده از تکنولوژی WAN شرکت EMC جهت استفاده در Disaster Recovery) همچنین دارای رابط مدیریتی کار آمد برای امنیت Vsphere می شود.

Vmware Vshield End Point : توانایی امن کردن ماشین مجازی با ویروس کش و ضد بد افزار بدون نیاز به Agent در محیط مجازی (عدم نیاز به نصب آنتی ویروس در سرورها)

Vmware Vsphere Virtual Volume : فعال سازی مفهوم سیستم ذخیره سازی خارجی جهت معرفی و اعمال به محیط مجازی می باشد

VmwareVsphere Content Library : توانایی کنترل مرکزی الگوهای مجازی , نرم افزارها,فایلهای ISO و اسکریپتها می باشد

Vmware Vsphere Distributed Resource Scheduler: توانایی اجرای عملیات دسترسی به سخت افزارها (سرور) بدون دخالت انسان جهت اجرای توازن بین ماشینهای مجازی در کلاستر موجود را داشته و همچنین به مدیر شبکه در مدیریت کلاسترها کمک بسزایی می کند.

Vmware Vsphere Distributed Power Management: توانایی بهینه سازی مصرف برق در محیط کلاستر ؛ DRS و تنظیم توازن مورد نیاز هر کلاستر

Vmware Vsphere Reliable Memory : سیستمی که به شما اجازه دسترسی به بهترین حالت استفاده از حافظه جانبی در محیط Vsphere را می دهد.

Vmware Vsphere Distributed Switch : بهینه سازی و سادگی در مجازی سازی کارت شبکه در محیط مجازی و توانایی اجرای سویئچ های فیزیکی در قالب مجازی را به ما می دهد

Vmware Vsphere Auto Deploy : توانایی اجرای بروز رسانی ها جهت استفاده در محیط مجازی (سیستم عامل ها) بدون نیاز به آپدیت دستی.

امیدواریم از مقاله Vmware Vsphere چیست؟ استفاده کرده باشید. لطفا آنرا برای دوستان خود به اشتراک بگذارید تا همگی دست به دست هم داده و باعث ارتقای سطح عملی فناوری اطلاعات کشور شویم.

مطلب مرتبط  تفاوت بین VMFS 5 & VMFS 6

 

دیدگاهتان را بنویسید

جشنواره تخفیف 30 درصدی تمامی دوره های آموزش شبکه.  کد تخیفیف: irsa300
جهت مشاهده دوره ها کلیک کنید
close-image